Afbeelding

Start jeugdschaatsseizoen STW

3 oktober 2016 om 12:45 Algemeen

Je zult het bijna niet geloven maar zaterdag 1 oktober is het schaatsseizoen voor de jeugd van de Wageningse schaatstrainingsgroep (STW) al weer begonnen. Terwijl het buiten nog prima vertoeven was op een terrasje reden de jeugdleden van STW al weer hun rondjes op de ijsbaan in Nijmegen. Voor sommigen kinderen was dit de eerste kennismaking met de schaatssport en was het wel even wennen aan het gladde ijs. Maar naar een paar rondjes en wat aanwijzingen van de trainers schaatsten ze er al soepel vandoor. De wat meer geoefende schaatsers leken weinig moeite te hebben met de overgang van zomer naar winter.

Op het speciale STW jeugd uur, dat alleen toegankelijk is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar, kun je spelenderwijs kennismaken met het schaatsen. Je krijgt les van gediplomeerde trainers die je nog beter leren schaatsen. In de trainingen worden ook veel spelletjes gedaan en staat het plezier voorop. Voor de echte fanatiekelingen is er een speciale wedstrijdgroep die doelgericht voor een aantal wedstrijden traint.

Lijkt het je leuk om ook te gaan schaatsen, kom dan gratis twee keer proberen! De trainingen op de kunstijsbaan in Nijmegen beginnen elke zaterdag om 18:45 en eindigen om 19:45. Voor meer informatie en aanmelden voor een proefles kun je kijken op de website www.stw-site.nl, een mailtje sturen naar jeugd@stw-site.nl of bellen met Rick Wieggers 06-22613605.

Afbeelding
advertentie
advertentie