uitnodiging
uitnodiging nvt

Open Huis bij Saskia Zeller Photography and Art, maak kennis met de fotografen!

6 september 2021 om 10:22 Zakelijk Deel je nieuws

Ter ere van de opening van de nieuwe fotostudio, Art Gallery en Webshop organiseert Saskia Zeller een open huis in haar nieuwe pand aan de Anna van Hoevellstraat 12, te Wageningen. Het open huis vindt plaats van 13:00 tot 17:00 uur.

In de Art Gallery hangen niet alleen werken van Saskia Zeller, maar ook van andere gerenommeerde fotografen zoals Kaat Stieber en Govert de Roos. Tijdens het open huis zijn onze fotografen aanwezig, zodat men van de artiest kan horen wat de inspiratie was voor de unieke werken die tentoon gesteld zijn.

Saskia Zeller is inmiddels ruim 10 jaar actief als fotograaf. In de afgelopen jaren heeft ze gemerkt dat zij en haar collega’s vaak prachtige werken maken, maar helaas niet voldoende tijd maken om die werken aan het publiek te laten zien. Door in het nieuwe pand een Gallery te beginnen, met de koppeling naar de webshop www.onlinephotoart.nl, wil Saskia een platform creeren waar creatieve fotografen unieke werken aan kunnen bieden.

Elk stuk wordt op maat gemaakt en wordt op museumkwaliteit geleverd. 

Het open huis is vrij toegankelijk, maar om te voorkomen dat we geen veilige afstand tussen de bezoekers kunnen garanderen is een aanmelding via info@saskiazeller.nl noodzakelijk.

advertentie
advertentie