Wiebe de Vries en zijn medewerkers van Hotel de Wereld gaan met veel plezier de Proef Wageningen cadeaubon verkopen. (foto: Kees Stap)
Wiebe de Vries en zijn medewerkers van Hotel de Wereld gaan met veel plezier de Proef Wageningen cadeaubon verkopen. (foto: Kees Stap) (Foto: )

Hotel de Wereld verkoopt Proef Wageningen bon

Trots tonen de medewerkers van Hotel de Wereld de Proef Wageningen cadeaubon. De bonnen kunnen al bij hen ingewisseld worden, maar nu zijn ze ook te koop bij de receptie.

WAGENINGEN - "Waarom niet?", antwoordt directeur Wiebe de Vries van Hotel de Wereld op de vraag waarom zij de cadeaubon gaan verkopen. "Het is een praktisch initiatief dat een succes is gebleken. Je kunt de bonnen inmiddels al bij meer dan tachtig winkels en horecazaken in Wageningen inwisselen. Toen ik hoorde dat er nog een verkooppunt gezocht werd dat ook buiten de winkeltijden geopend was, heb ik ons meteen aangemeld."

De Vries is sinds kort ook bestuurslid van de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW). "Met zijn allen moeten we de binnenstad aantrekkelijk houden voor de bezoekers. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met het SOW zorgen we dat er allerlei leuke evenementen in de stad gehouden worden."

De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,- bij de klantenservice van HEMA Wageningen, Zwembad De Bongerd en nu dus ook bij Hotel de Wereld. Kijk voor meer informatie en de lijst van acceptanten op www.proefwageningen.nl/cadeaubon.

Meer berichten