Twijfelaar die de OJHA nodig heeft.
Twijfelaar die de OJHA nodig heeft. envato.com

Hallo twijfelaar! Jij wilt toch ook betere keuzes maken?

15 september 2021 om 16:06 Lokaal Deel je nieuws

Veel mensen hebben last van keuzestress en zijn bang de verkeerde beslissing te nemen.

Hoe maak je een beslissing die bij jou past? Hoe ga je om met een bepaalde situatie? Hoe reageer je op een confrontatie? Hoe zorg jij ervoor dat je de juiste stappen neemt alvorens te reageren? Hoe voorkom je spijt achteraf van je keuzes?

Aart Hoeven van Wijleggenuit heeft een methode ontwikkeld die je verder kan helpen.  De OJHA methode.  Wijleggenuit heeft besloten deze OJHA methode gratis met de mensen te delen. Waarom? 

Aart Hoeven legt uit: “ We moeten in deze bijzondere tijden de mensen zelfredzamer en slimmer maken. Na het bestuderen van diverse (filosofische) boeken en uit eigen arbeid, ondernemer en levenservaring hebben wij een schema (OJHA stappenplan) opgesteld dat kan helpen bij het maken van keuzes. Dat schema kan ervoor zorgen dat mensen weer gaat leiden ipv lijden”. 

Aart heeft ook een boodschap: “Word slimmer, wijzer en zelfredzaam met deze gratis OJHA methode van Wijleggenuit en leer stapsgewijs de voor jou juiste beslissing te maken. Stop met volgen en wordt zelfredzaam!” 

Wijleggenuit heeft ook een missie: “Wij willen met onze diensten en producten mensen wat leren en slimmer maken en zo hun zelfredzaamheid, kennis en ervaring vergroten.

Je kunt de methode nu gratis downloaden. Ga naar: 
www.wijleggenuit.nl/ojha-methode

advertentie
advertentie