De cheque voor de statiegeldactie wordt overhandigd aan de KWF secretaris
De cheque voor de statiegeldactie wordt overhandigd aan de KWF secretaris Annelien Keuning

Albert Heijn in Wageningen haalt bijna € 385,00 op voor KWF

26 september 2021 om 21:53 Lokaal Deel je nieuws

Wageningen, 25 september 2021 

Albert Heijn in Wageningen heeft met de statiegeldactie bijna € 385,00 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Met het geld werkt KWF aan een beter leven met én na kanker. 

KWF-Wageningen is trots op het bedrag dat de AH klanten hebben ingezameld. “Ook in onze woonplaats worden veel mensen getroffen door kanker: maar liefst 1 op de 3. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan kankeronderzoek”, zegt Annelien Keuning (Secretaris KWF-Wageningen). De statiegeldactie viel samen met de landelijke KWF collecteweek die in Wageningen maar liefst ruim € 23.000,00 heeft opgebracht. Een prachtige score!

Sluit je aan bij het lokale vrijwilligersteam 

In Wageningen worden er door het jaar heen diverse acties voor KWF georganiseerd. Naast statiegeldacties is dat bijvoorbeeld de jaarlijkse collecteweek in september. Daarmee wordt het verschil gemaakt voor mensen met kanker. Het team kan altijd versterking gebruiken. Iedereen die iets tegen kanker wil doen, kan zich bij het lokale vrijwilligersteam aansluiten. Graag zelfs! Wil jij ook in actie komen voor KWF-Wageningen? Neem contact op met Annelien via 06-51928559 of ahkeuning@hetnet.nl

advertentie
advertentie