Erwin van Veldhuizen en Victoria Koblenko
Erwin van Veldhuizen en Victoria Koblenko Selfie

Victoria Koblenko

4 november 2021 om 23:30 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen avond stonden o.a. Victoria Koblenko en Tanja Jess op de buhne van theater Junushoff, met het toneelstuk “Mijn man begrijpt me niet”.

Een toneelstuk vol herkenbare situaties.

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Na afloop gingen Victoria en Tanja vlot richting de auto om huiswaarts te keren. Ze namen nog wel de tijd om even voor de camera te poseren.

Victoria Koblenko kreeg landelijke bekendheid door haar rol als Isabella Kortenaer in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Verder speelde zij o.a. in Feuten en van Speijk. 

Tanja Jess kennen we ook van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden en zij had een hoofdrol in Bon Bini Beach. Ze is de partner van acteur, zanger Charly Luske.

Erwin van Veldhuizen en Tanja Jess.
advertentie
advertentie