Presentatie Lidwina Brusche
Presentatie Lidwina Brusche Lidwina Brusche - in opdracht van

Hoe krijg jij de meeste klanten voor jouw bedrijf?

18 november 2021 om 12:43 Lokaal Deel je nieuws

Kom naar de bijeenkomst van WerkWiel Wageningen op dinsdag 30 november! Marketing expert Lidwina Brusche van Briljant Marketing zal je inwijden in de geheimen van mond-tot-mondreclame. Het is voor de meeste ondernemers de grootste bron van klanten. Maar welke factoren zorgen voor mond-tot-mondreclame en wat kun je doen om dit te stimuleren? Het wordt een ochtend vol inspiratie, waarin je zult ontdekken hoe marketing wèrkt!

WerkWiel Wageningen is een netwerk waar mensen  elkaar wekelijks op de dinsdagmorgen ontmoeten rondom het thema werk en persoonlijke ontwikkeling. WerkWiel is er speciaal voor ieder die uit wil wisselen over zijn of haar vraagstukken rondom werk. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat jij ook zonder betaald werk zelfvertrouwen hebt, ontdekt wat je graag wilt doen en actief blijft. Daar helpen we elkaar bij. Het maakt niet uit of je een starter bent op de arbeidsmarkt, of juist een ervaren professional die op zoek is naar een andere richting. Ook (beginnende) zzp’ers, actieve vrijwilligers en jobhoppers zijn welkom.

Graag tot dinsdag 30 november om 9.30 uur in De Vlinder.

Let op! Vanaf 6 november heb je om De Vlinder binnen te gaan een coronatoegangsbewijs nodig (QR code op je mobiel), neem deze dus mee.

Ook verzoeken we je om weer je eigen drinken mee te nemen. Zo verminderen wij het aantal loopbewegingen en houden we zoveel mogelijk afstand. De kantine biedt ons gelukkig voldoende ruimte om op ruime afstand van elkaar te kunnen zitten.

Locatie, tijd, deelname bijeenkomsten:

- De kantine van sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen (tenzij anders vermeld)
- Van 9.30 tot 11.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur; napraten en helpen opruimen tot 12.00 uur
- Deelname is gratis. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Voor meer informatie:
Website: https://werkwiel.wordpress.com
LinkedIn pagina: https://nl.linkedin.com/in/werkwielwageningen
Wil je de wekelijkse mail ontvangen meld je dan aan bij werkwiel@gmail.com

advertentie
advertentie