Wageningen mag zich de eerste gemeente in Nederland noemen waar een huwelijk tussen twee paarden is gesloten. De kinderen waren allemaal betrokken bij de bruiloft.
Wageningen mag zich de eerste gemeente in Nederland noemen waar een huwelijk tussen twee paarden is gesloten. De kinderen waren allemaal betrokken bij de bruiloft. (Foto: )

Unieke Bruiloft op de Willemshoeve

WAGENINGEN - Ponyclub Paardrijden Op Maat van Selma Snel heeft wel een heel bijzondere jaarafsluiter mogen meemaken. De kinderen hadden een trouwerij van de ijslandse paarden Stóri en Björg op hun ideeënlijstje staan.

Wageningen mag zich de eerste gemeente in Nederland noemen waar een huwelijk tussen twee paarden is gesloten. De kinderen waren allemaal betrokken bij de bruiloft. Van taarten bakken voor de gasten, het maken van de bruidstaart voor de paarden, de limonadebar, de versiering, de outfits van de paarden en het voltrekken van de ceremonie. Ellen uit Otterlo kwam met haar dochter Celina met een taart in de hand naar de bruiloft. Ellen: "Ik heb vanmorgen al een bruiloft van twee mensen bijgewoond, maar een paardenbruiloft als afsluiting van mijn dag is wel heel erg leuk." Het ja-woord van de paarden werd op een creatieve manier ingevuld door het betreffende paard een stamp met de voet op de grond te laten maken. Iedereen was opgelucht dat beide paarden een duidelijke stamp op de grond lieten zien en horen.

Kijk voor meer informatie op www.selmasnel.wordpress.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden