Poster voorstelling
Poster voorstelling "strijd" Erik Franssen

Nieuwe culturele hotspot in Wageningen!

6 december 2021 om 09:24 Lokaal Deel je nieuws

In de voormalige Spar supermarkt aan de Geertjesweg huist inmiddels een vrolijke groep makers en doeners die je van harte uitnodigt om langs te komen in de SUPERETTE

En daar is zeker de komende tijd alle reden toe! Een greep uit ons programma:
12 december een workshop Abstract filmen van jonge filmmaker Martijn Magré;

Maak in een middag je eigen korte film met je mobiele telefoon. Martijn leert je te denken in shots, een storyboard  te maken en te letten op het licht bij het filmen.
Van 12.00 tot 17.00. Op donatie basis. (suggestie € 20,-)

18 december de prachtige workshop van Frans Krom; Structures & Movement.

Frans Krom is van huis uit Masker maker, maar verlegd met deze workshop zijn verkenning naar architectuur, het lichaam en de ruimte.
Eerst gaan we eenvoudige objecten bouwen waarin elementen als lijnen en hoeken voorkomen maar die ook een zeker karakter hebben. Dan gaan we op zoek naar hoe de objecten zich bewegen in de ruimte of hoe ze gemanipuleerd willen worden.
11.00 tot 17.00 Suggested donation € 25

En kom vooral naar deze super knallende top voorstelling STRIJD! van twee jonge makers uit Brussel:

Vechtende dieren heb je overal. Er zijn worstelende kevers, schreeuwende koala’s, moordende chimpansees en krabbende katten. Maar wat is spel en wat is strijd? Welk dier geeft ons de regels voor een eerlijk duel? En wanneer ga je als mens het gevecht met elkaar aan?

Ontdek het in STRIJD: een speelse mix van muziektheater en biologie die de vechtlust in het dierenrijk onder de loep neemt. Tim Hammer en Mirthe Dokter gaan op de vloer de strijd met elkaar aan. Via de fascinerende fauna vieren ze het conflict. Want zonder strijd is er ook geen liefde. Zondag 19 december om 14.30 tot 15.20.

Kaart € 5,-
(geschikt vanaf ongeveer 10 jaar, dus maak er een heerlijke culturele zondag middag van met het gezin)

Wil je voor deze geweldige voorstelling reserveren of een plekje in een van de workshops stuur een mail naarmaakfabriek.org@gmail.com

Onderwijl dit alles kun je in de superette dwalen door de tentoonstelling van Laurens van der Zee; “Geen fietsen plaatsen in de Steeg.”
Van dit verbodsbord maakte de virtuoze taalkunstenaar maar liefst 80 anagrammen. De maafabriek ontwierp de ruimte voor deze hilarische, dramatische, ‘geestige’ zinnen.

Vanaf 11 december te zien als het open is.
De Superette, geertjesweg 56, Wageningen

Volg de Superette op: https://www.facebook.com/SuperetteWageningen

advertentie
advertentie