Menu take-away voor Oud & Nieuw
Menu take-away voor Oud & Nieuw Eveline Delnooz

Vegan kokkin organiseert lokale afhaalmenu’s voor kerst en oud & nieuw in samenwerking met THUIS

10 december 2021 om 18:31 Lokaal Deel je nieuws

Eveline Delnooz (1993) begon 10 jaar geleden met Eveline Cooks: vegan afhaalmaaltijden vanuit haar studentenkeuken in Dijkgraaf. De afgelopen jaren werkte ze als kok in verschillende restaurants in Nederland, België en Zwitserland. Nu, 10 jaar later is ze terug van weg geweest.

In samenwerking met THUIS Wageningen organiseert ze luxe afhaalmaaltijden voor kerst en oud & nieuw. Voor de gerechten worden veel ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers. Denk onder andere aan Tempeh van BeenBean, meel van molen de Vlijt, zuurkool en miso van Wat in ‘t vat zit, Ivo’s Brood en groentes van de Hogeborn. 

De menu’s zijn puur plantaardig, zodat de feestdagen niet alleen heerlijk zijn maar ook nog eens goed voor mens, dier en milieu. 

Meer informatie is te vinden op www.evelinecooks.nl. 

Menu kerst take-away
Eveline Delnooz
advertentie
advertentie