Ruud Bottemanne en Zn.
Ruud Bottemanne en Zn. Dennis Lebbing

Moliebollen van de Bierbrouwerij

11 december 2021 om 11:17 Zakelijk Deel je nieuws

Bekend van de Molenmarkt en ook dit jaar weer op Oudjaarsdag verkrijgbaar! Bij Stadsbrouwerij Wageningen worden op oudjaarsdag de beroemde Moliebollen gebakken, door Ruud Bottemanne en zijn team. Een begrip in Wageningen en ook dit jaar weer gebakken in samenwerking met de Stadsbrouwerij! Lokaal en duurzaam gebakken met meel van molen de Vlijt. De rozijnen zijn geweld in het rijke Mordicus Bockbier van de Stadsbrouwerij en daarom noemen we ze Boliebollen.

In de donkere Decemberdagen is deze activiteit een lichtpuntje voor de brouwerij. Haar proeflokaal is gesloten en we missen ons publiek. Daarom hebben we mooie aanbiedingen gemaakt zodat jullie zeker de weg naar deze Boliebollen weten te vinden. Daarnaast verwachten we veel mensen uit heel Nederland aan onze Boliebollenkraam.

Verwen jezelf én steun de Stadsbrouwerij door ook een mooie fles lokaal gebrouwen bier te kopen. We hebben leuke aanbiedingen en er is keuze uit veel verschillende smaken. Jullie oudjaarsavond kan niet meer stuk!

Geef alvast je bestelling door op de webshop van de Stadsbrouwerij en verzeker jezelf van een geslaagde oudjaarsavond! www.stadsbrouwerijwageningen.nl/boliebollen.

advertentie
advertentie