Afbeelding
Foto door Andres Ayrton via Pexels

Verras je Valentijn met bloemen

19 januari 2022 om 15:10 Partnercontent

Nog een paar weken en dan is het weer 14 februari, oftewel de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Dé dag om jouw liefste eens extra te verrassen óf om je geheime liefde een teken van je liefde te sturen. Doe je dat anoniem of durf je er openlijk voor uit te komen dat je al weken, maanden of nog langer alleen maar kan dromen over hem of haar, jouw Valentijn? 

En hoe pak je het aan? Waarmee doe jij degene die voor jou het meest speciaal is op de hele wereld echt een plezier? Uit eten gaan is misschien nog ingewikkeld, een kaartje sturen is niet erg origineel. Bij Valentijnsdag wil je wel echt even uitpakken. Dus geef je je Valentijn bloemen. Met bloemen laat je echt zien dat je iemand heel graag ziet en dat je echt om iemand geeft. 

Het is een extra verrassing als je die bloemen laat bezorgen en zeker als je liefde nog geheim is, is dat dé manier om jezelf nog niet te verraden.Een bos bloemen laten bezorgen bij je Valentijn is echt heel erg leuk, maar hoe weet je of je Valentijn thuis is op het moment dat de bezorger op de stoep staat met jouw bloemenhulde? Een kaartje in de bus vinden en daarna moeten aanbellen bij de buren of op zoek moeten naar het afgiftepunt is toch niet helemaal wat je voor ogen hebt. Maar maak je geen zorgen, ook dat probleem is nu gemakkelijk op te lossen. Je kunt tegenwoordig namelijk zelfs bloemen als brievenbuspakje laten versturen.

Keuze

Als je een brievenbuspakje met bloemen verstuurt, heb je heel veel keus. Je kunt de bos bloemen helemaal naar je eigen smaak uitkiezen, de soort bloemen, de kleuren, de stijl van het boeket. Je kunt ook nog een kaartje toevoegen of zelfs een extra cadeautje. Alles in de smaak van degene die je graag op een romantische manier wilt verrassen op 14 februari. Wat zal hij of zij verrast zijn als hij de post uit de bus haalt en er tussen de post een heuse bos bloemen blijkt te zitten. Kom jij even lief en origineel uit de hoek! 

Als je niet goed weet welke bloemen je moet kiezen, ga dan voor de bloem die al eeuwenlang hét symbool van de liefde is en stuur je geliefde Valentijn rozen. Rode rozen als je zeker bent van deze liefde of een bos met verschillende kleuren als je je geliefde een beetje vrolijkheid wilt sturen. Je kunt de rozen anoniem versturen, maar ook een kaart toevoegen waarop je in je eigen woorden omschrijft waarom jouw Valentijn zo bijzonder voor je is.  Beken je eindelijk je liefde aan degene waar je al zo lang stiekem verliefd op bent, dan heb je door het sturen van die mooie rozen alvast laten zien hoe origineel en lief jij uit de hoek kan komen en hoeveel je over hebt voor hem of haar als hij/zij jouw liefde beantwoordt.

advertentie
advertentie