Kerstproject door Klein koor Rhenen o.l.v. Lisette van de Loo
Kerstproject door Klein koor Rhenen o.l.v. Lisette van de Loo Henk de Jong

Goede zangers gevraagd in Rhenen

12 februari 2022 om 16:30 Lokaal Deel je nieuws

Het Klein koor Rhenen is een nieuw projectkoor met ervaren (amateur)zangers o.l.v. Lisette van de Loo, geschoold koordirigent. Per project is er een uitvoering (klassiek) en per project zijn nieuwe zangers welkom.

In maart start het Klein koor met een nieuw project in Rhenen: repeteren op de dinsdagavond met op zaterdagmiddag 18 juni een afsluitend concert in de Cunerakerk te Rhenen. Genre: klassiek (o.a. Byrd, Hassler, Elder, Elgar, Chilcott)

Daarvoor zoekt het koor goede zangers: sopranen, alten, tenoren, bassen. Met name sopranen en bassen zijn van harte uitgenodigd om te reageren. Maximum aantal zangers: 20.

Op dinsdag 8 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur is een open repetitie in Rhenen voorafgaande aan het zomerproject. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. 

Dit is tevens een auditiemoment, met repertoire dat vooraf wordt toegestuurd na aanmelding voor de repetitie. Het Klein koor Rhenen vraagt aan projectzangers om te kunnen notenlezen en zelfstandig de muziek in te kunnen studeren. Leeftijd van de zangers is niet belangrijk. Een goed gehoor hebben, wel. Op de open repetitie staat in ieder geval ‘an Irish blessing’ van James E. Moore op het programma.

Kosten voor deze eerste open repetitie: €5.

Na deze open repetitie wordt gewerkt aan het concert repertoire, dat na definitieve aanmelding wordt uitgereikt.

De kosten voor het project vanaf 15 maart zijn €75 p.p. incl. Btw.

Het aantrekkelijke van dit projectkoor is dat in 13 repetities, incl. generale, toegewerkt wordt naar een uitvoering. Daarna zijn de zangers vrij om te beslissen om een volgende keer wel of niet mee te doen. 

Aanmelden kan tot 1 maart. Meer informatie vragen kan natuurlijk ook: mail naar lisettevandeloo@outlook.com

advertentie
advertentie