Maak je ondernemersdroom waar

23 februari 2022 om 17:45 Lokaal Deel je nieuws

- Het ondernemersprogramma voor startende ondernemers
- Ook perfect voor 3e- en 4e-jaarsstudenten
- Keynote: Kimberly Bos

2,5 miljoen mensen dromen van een eigen bedrijf. Daarvan schreven zich er in het afgelopen coronajaar 120.000 in bij de Kamer van Koophandel. Voor al degene in Gelderland die nog twijfelen en een duwtje in de rug nodig hebben om te starten, is er op 12 maart in Ede het take-off event Business Possible. Met keynote van … Kimberly Bos.

Vaak hoor je dat ondernemen begint met een goed idee. Dat is deels waar. Om goed van start te gaan heb je namelijk twee zaken nodig. Een business idee èn het lef om daadwerkelijk te starten. Dat laatste is ten minste zo belangrijk als het eerste. Te veel goede ideeën halen het niet, omdat de persoon erachter de ondernemersstap uiteindelijk niet zet.

“Het evenement Business Possible wil al die aanstaande ondernemers een forse duw in de rug geven”, vertelt Imre de Groot van de Nederlandse Ondernemers Academie. “Het ondernemerschap kan je namelijk zoveel bieden, zoals vrijheid, plezier en voldoening. Met Business Possible willen we bereiken dat meer ondernemersdromen werkelijkheid worden.”

“We hebben een geweldig programma met sprekers die aanstaande ondernemers inspireren en waaraan je jouw business idee kunt toetsen”, vult Valerie van Zuijlen van LABNEST aan. “Zo komen Boris Guntenaar van Zero Gravity Drones en Linda Klunder Kumasi Drinks. En ook Diderik van Gent van Toyota van Gent geeft acte de presénce.”

Kimberly Bos

Ook de winnares van de bronzen medaille Skelelton in Beijing - Kimberly Bos – staat in de line-up van Business Possible. In haar keynote maakt ze de vergelijking tussen ondernemen en topsport.

Praktische informatie

Business Possible is een samenwerking tussen Nederlandse Ondernemers Academie en Labnest. Het event vindt plaats op 12 maart van 13.00 tot 16.00 uur in Ede. De GRATIS tickets reserveer je op www.businesspossible.nl.

Tijdens het evenement is er volop ruimte om over je eigen business idee te vertellen en de levensvatbaarheid ervan te toetsten. Ook krijg je meer informatie over de mogelijkheden voor scholings- en innovatievouchers in Gelderland. 

advertentie
advertentie