Vrijwillige Netwerkcoaches gezocht

WAGENINGEN - Mantelzorg Wageningen zoekt vrijwilligers die als netwerkcoach aan de slag willen. Als netwerkcoach werk je samen met een mantelzorger of naaste van iemand zijn/haar sociale netwerk te vergroten en te verstevigen. Volgens een vaste methodiek coach je iemand op een zodanige manier zodat hij of zij geleerd wordt het sociale netwerk uit te breiden. Je coacht, ondersteunt, geeft tips en begeleid iemand in het zelfstandig ondernemen van activiteiten. Voor ongeveer 9 maanden ga je met iemand aan de slag.

Ben je in staat om zelfstandig te werken, heb je het vermogen je in te leven in anderen, heb je een coachende achtergrond of zou je je hierin meer willen ontwikkelen? Daarnaast is affiniteit met de doelgroep en de bereidheid hier meer over te willen weten ook belangrijk. Tijdsbesteding is ongeveer 2 uur per week. Om als netwerkcoach aan de slag te gaan, ontvang je een training waarin je leert over de methodiek 'Natuurlijk een netwerkcoach'. Je wordt begeleid door een professional. En jouw aanwezigheid wordt verwacht bij de intervisiebijeenkomsten (1 maal per 8 weken)

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over deze vrijwilligersvacature, neem dan contact op! Contactpersoon: is Marjoke van Gelder. (Coördinator van het project Natuurlijk een netwerkcoach)

Tel: 06-23031648 of mail: m.vangelder@solidez.nl

Meer berichten