De formule van een Goed Gesprek is ongewijzigd gebleven. Op elke tweede woensdagavond van de maand: drie interviews, een gesproken gastcolumn en een muzikaal intermezzo.
De formule van een Goed Gesprek is ongewijzigd gebleven. Op elke tweede woensdagavond van de maand: drie interviews, een gesproken gastcolumn en een muzikaal intermezzo. (Foto: )

Nieuwe gezichten in nieuw seizoen Goed Gesprek

Met ingang van woensdag 11 september start het zesde seizoen van Goed Gesprek Onder de Linden. De formule van de avond is ongewijzigd gebleven. Op elke tweede woensdagavond van de maand: drie interviews, een gesproken gastcolumn en een muzikaal intermezzo. Wel zijn er een aantal nieuwe gezichten bij de organisatoren. Het team van interviewers wordt komend seizoen versterkt met Tina Folkersma en Theo Edelman.

WAGENINGEN - Als kennismaking met een van de nieuwe interviewers gaat Martijn Adelmund in gesprek met Tina Folkersma. Zij werkte onder andere enige jaren als beleidsambtenaar voor de gemeente Wageningen. Daarna schoolde zij zich tot integratief kindertherapeut en jongerencoach. Daarnaast werkt zij in Wageningen als therapeut onder de praktijknaam KinderKracht.

Tot de gespreksgasten hoort ook Laura Kaper, raadslid voor D66 en mede-initiatiefnemer van Alliantie Erfgoed Wageningen, het samenwerkingsverband dat moet uitgroeien tot een verbindende factor voor het behoud van historisch erfgoed in de stad. Kaper is overtuigd van het bestaan en de vindbaarheid van goede oplossingen. Vanuit haar werk als ondernemer in de gezondheidszorg ziet zij naar eigen zeggen 'veel goede initiatieven stuklopen op ineffectieve regels en perverse prikkels'.

Derde gast is Wessel Jansen, in Wageningen onder andere bekend als de marktkoopman van de Betuwse natuurvoedingswinkel Thedingsweert. Jansen studeerde rurale ontwikkelingssociologie en was enige jaren mede-eigenaar van de biologische winkel 'De Smidse' in Hemmen. De markt in Wageningen is een werkplek waar veel ontmoetingen tussen mensen plaatsvinden.

De 'zingende marktkoopman' zal daarna optreden samen met Lieselotte de Witte die op gitaar een aantal zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes ten gehore zal brengen. De presentatie van Goed Gesprek is deze keer in handen van Wim Huijser.

Goed Gesprek Onder de Linden vindt plaats vanaf 20.15 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten