Afbeelding
Foto: Pixabay

De beste Moederdagcadeautjes van 2022!

21 maart 2022 om 10:40 Partnercontent

Hoewel het een uitdaging kan zijn om voor moeders te shoppen - nederig berustend in de uitdrukking “je hoeft me niets te geven” - kunnen we gerust zeggen dat ze dol zal zijn op elk van de geschenken in deze gids. Deze lijst kan helpen om betere ideeën op te doen dan een bonnenboekje voor knuffels en het maakt het voor jou gemakkelijker om te laten zien dat je om Moederdag geeft. Op 8 mei 2022 is het alweer zo ver om met je gezin naar je moeder te gaan, dus je moet stiekem maar alvast gaan nadenken over geschikte cadeautjes. Naast Moederdag bloemen kun je ook de onderstaande geschenken geven! 

Amazon Echo

Er is een altijd zo kleine leercurve bij het uitzoeken wat Alexa van Amazon wel en niet kan doen, maar als dat eenmaal voorbij is, kan de Echo het weer voorspellen, een audioboek lezen, bloemen verjaardag bestellen, moppen vertellen of een aantal dingen moeders charmant zouden vinden. Natuurlijk zijn er ook andere alternatieven van Amazon Echo waar je voor kunt kiezen. 

Stappenteller

Als mama op de hoogte wil blijven van haar gezondheid, raden we je ten zeerste aan om een zeer praktische Fitbit voor haar te kopen. De Charge is onze beste keuze voor het behandelen van alle basisprincipes - stappen tellen, slaap volgen, 24/7 hartslagmonitoring, volgen van 20 verschillende oefeningen - zonder de bank te verslaan, en allemaal met een gemakkelijk af te lezen display en een strak ontwerp op de pols.

Kaarsenset

Kaarsen laten elk huis heerlijk ruiken en deze mooie kaarsenset van Otherland staat prachtig in elke kamer van haar huis. Het bevat drie kaarsen van een mengsel van kokos en sojawas in prachtige glazen vaten. Elke kaars brandt 55 uur - dat is veel tijd die je moeder kan besteden aan het genieten van dit geschenk.

Cocktailmaker

De zomer is bijna aangebroken, wat voor sommige moeders betekent dat het tijd is om verfrissende cocktails te drinken. Deze cocktailmaker zal mama’s leven een stuk gemakkelijker maken, aangezien ze alleen maar een cocktailcapsule hoeft te doen, de sterkte van haar voorkeur kiest en op mixen drukt. Binnen enkele seconden drinkt ze een margarita, cosmopolitan of gin martini.

Sous vide

De Anova sous vide is een redelijk geprijsde investering die het leven van mama wel eens ten goede zou kunnen veranderen. Hij kookt en pocheert niet alleen gemakkelijk eieren, maar produceert ook keer op keer mals, perfect gebakken vlees. 

Kaartposter

Grafomap is een website waarmee je overal ter wereld kaartposters kunt ontwerpen. Je kunt een van de geboorteplaatsen van je moeder, haar universiteitsstad, haar favoriete reisbestemming of de plek waar ze verloofd of getrouwd is maken - je wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht.

Hardcover fotoboek

Eer elke moederfiguur met een op maat gemaakt hardcover fotoalbum dat hun beste levensmomenten herdenkt. Je kunt haar levensverhaal verbinden met een stofomslag dat waardig is om haar te laten zien, dat haar vooraan en in het midden plaatst. Kies uit 11 stoffen bindkleuren als aanvulling op haar boekenplank of salontafel.

advertentie
advertentie