Een baan binnen één dag bij Zideris

23 maart 2022 om 10:09 Lokaal Deel je nieuws

Een fantastisch leuke dag beleven én aan het eind van de dag met een contract naar huis gaan, of te wel een baan in één dag… Een mogelijkheid die Zideris organiseert op twee bijzondere dagen: woensdag 6 en vrijdag 8 april 2022.

Clustermanager Maarten Calen vertelt er meer over. “De ‘baan binnen één dag’ dagen worden speciaal voor zorgtoppers met een zorgdiploma georganiseerd die aan de slag willen als persoonlijk begeleider, begeleider of assistent begeleider. Tijdens de dagen leren we elkaar kennen en vertellen wij meer over onze mooie organisatie. Natuurlijk mag een rondleiding, waarin we op bezoek gaan bij enkele woningen, niet ontbreken. We maken kennis met een aantal cliënten die bij ons wonen en nemen de zorgtoppers mee in onze grondhouding en methodiek Gentle Teaching. We sluiten de dag af met gezellige borrel en wie weet wel een contract van Zideris. Het beloven twee bijzondere dagen te worden waar wij heel veel zin in hebben.”

“Op onze website www.zideris.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor één van beiden dagen. De dag start rond 09.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Wanneer iemand niet de hele dag aanwezig kan zijn, kijken we samen naar de mogelijkheden. Dus ik wil iedere zorgtopper die werkplezier belangrijk vindt, een tikkeltje eigenzinnig is en die een dosis enthousiasme meebrengt, willen oproepen om zich aan te melden voor deze bijzondere kans. Wij kijken er erg naar uit.” besluit Maarten.

advertentie
advertentie