Een van de auteurs, Eric van Dorland, beoordeelt samen met adviseur Frits Mutsaers het eerste drukvel van het binnenwerk van het boek.
Een van de auteurs, Eric van Dorland, beoordeelt samen met adviseur Frits Mutsaers het eerste drukvel van het binnenwerk van het boek. Tuijtel - M. v. Aggelen

Drukwerk boek “De Westberg” gestart

24 maart 2022 om 15:06 Lokaal Deel je nieuws

Het boek “De Westberg – een monumentaal Wagenings erfgoed” is in druk gegaan. Het omslag was afgelopen week al afzonderlijk van de pers gerold;  23 maart was het de beurt aan het hele binnenwerk. Vervolgens worden de katernen verzameld, gevouwen, gebonden en gesneden. Het omslag wordt voorzien van een hard karton en samengevoegd met het binnenwerk en de schutbladen gelijmd.
Eric van Dorland (een der auteurs) en adviseur Frits Mutsaers zijn enthousiast: het ziet er prachtig uit, op mooi papier.

De Westberg is het deel van de Wageningse berg tussen de Holleweg en de Westbergweg. Een relatief onbekende plek, die echter een grote rijkdom aan historische verhalen, mythes en bijzondere archeologische vondsten blijkt te herbergen.
Afgelopen jaren zijn nieuwe ontdekkingen gedaan die de geschiedenis van Wageningen in een nieuw licht stellen. Ze worden gepresenteerd in deze bijzondere publicatie. Een must have voor iedereen die Wageningen een warm hart toedraagt!

De eerste exemplaren zullen op 26 april worden overhandigd aan burgemeester Floor Vermeulen en aan historisch geograaf Hans Renes. Vanaf 2 mei zijn de boeken te koop in de boekhandels Kniphorst, Bruna en De Beschte.

Meer info over het boek: https://tinyurl.com/bdcw2wm6

advertentie
advertentie