Hilde de Kok, winnares van het vrijkaartje
Hilde de Kok, winnares van het vrijkaartje Sempre Sereno

Sempre Sereno: Kaartverkoop musical ‘Our House’ feestelijk gestart

25 maart 2022 om 14:51 Lokaal Deel je nieuws

Our House is een energieke jaren-80 musical met muziek van de Ska-band Madness die bekend werden met hits als ‘Our House’, ‘Baggy Trousers’ en ‘One Step Beyond’. 

De feestelijke aftrap

Op 14 maart is de kaartverkoop voor de musical ‘Our House’ van start gegaan met een feestelijke activiteit voor alle leden van Sempre Sereno. Dat mochten ze doen op de plek die ze in juni een week ons huis mogen noemen, namelijk Theater Junushoff! Een geweldige activiteit waar iedereen getest werd op zijn algemene musical kennis. Hilde de Kok heeft dit als geen ander gedaan en mocht een vrijkaartje voor de voorstelling in juni mee naar huis nemen.

Met de muziek van Madness 

Na de eerste familiemusical ‘Shrek’ (2018) en de ontroerende productie Side Show (2019), zou Sempre Sereno in 2020 de musical ‘Our House’ in Theater Junushoff in Wageningen neerzetten. Helaas werd deze door corona gecanceld en zijn ze verder gegaan met de musical ‘Schemer’ (2021). Toch konden ze ‘Our House’ niet onafgemaakt achter zich laten en gaan ze nu dan toch deze knaller neerzetten! De musical zag in 2002 met medewerking van de band voor het eerst het daglicht. Zo schreef Madness er twee nieuwe nummers voor en zette alle negen wereldhits op een logische plek in het nieuw ontwikkelde verhaal. Sempre Sereno daagt zichzelf met Our House uit om de energie en het enthousiasme in de muziek over te brengen op het publiek.

Het verhaal van Our House

Op zijn zestiende verjaardag wil Joe Rossi, een rasechte Amsterdammer, indruk maken op de mooie Sarah. Inbreken in een leegstaand pand lijkt de perfecte manier om haar voor zich te winnen. Wanneer Joe en Sarah echter dreigen te worden ontdekt, komt Joe voor een belangrijke keuze te staan: zichzelf aangeven of vluchten. Het goede of slechte pad, een simpele kwestie toch? In Our House volgen we Joe wanneer hij het goede pad kiest, én het slechte. In beide gevallen zal hij moeten leven met de gevolgen van zijn keuze. Ondertussen dreigt Joe’s ouderlijk huis in handen te vallen van een hebzuchtige projectontwikkelaar. Zal het Joe lukken om de Rossistraat te redden en het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?

Kaarten nu verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 8, 9, 10 en 11 juni met ‘Our House’ in Theater Junushoff in Wageningen. Met regie van Samantha Janssen en muzikale leiding van Richard FitzHugh. Kaarten zijn te koop via www.sempresereno.nl.

advertentie
advertentie