Wageningense podcast filosofeert over diverse Levenslessen

28 maart 2022 om 16:21 Lokaal Deel je nieuws

Wie: Twee jongen podcastondernemers Thomas Ritt (Host en Founder, 26 jaar) & Pim Hoogveld (Host, 25 jaar).

Wat: De Levenslessenpodcast is een podcast uit Wageningen waar de hosts experts met Levenslessen uitnodigen waar mensen zich door kunnen laten inspireren.

De oudstudenten van de universiteit van Wageningen en Glasgow snijden topics met diverse Levenslessen aan. Ze houden hierbij een focus op gezondheid en de maatschappij. “Omdat er niks belangrijkers in het leven is dan je gezondheid”.

Waar: In de Levenslessenstudio die in wageningen nemen de jonge ondernemers afleveringen van ongeveer 40 minuten op. Ze willen hiermee mensen inspireren en tips geven om meer grip op hun leven te geven. Ze hebben het over diverse onderwerpen als de invloed van voeding op het krijgen van kanker en de effecting van doping op de prestaties van een atleet.

Wanneer: zondag 3 april komt de laatste aflevering van seizoen 1 uit, met een van de bekendste mensen die in Wageningen heeft gestudeerd; Jaap Seidell.

Waarom nieuws: Thomas woont in Wageningen en is net afgestudeerd van de universiteit in Wageningen. Samen  nemen ze afleveringen op in een studio in Wageningen met wetenschappers van de universiteit van Wageningen, directeuren van bedrijven en andere experts binnen impactvolle thema’s.

advertentie
advertentie