De Voetbalwerkplaats.
De Voetbalwerkplaats. (Foto: Esther Meijer)

Wageningen inclusief

WAGENINGEN - Vindt u het ook belangrijk dat alle Wageningers mee moeten kunnen doen met alles dat Wageningen te bieden heeft? Op zaterdag 14 september om 13.00 uur is de feestelijke aftrap van de nieuwe werkgroep 'Wageningen Inclusief' op de Molenmarkt, op de kruising van de Oude Eekmolenweg en de Ceresstraat (vlakbij de G.J. v.d. Brinkschool).

Openbare gebouwen en liften zijn storend voor mensen met een autisme. Passende arbeid voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking is weinig voorhanden. Het komt voor dat kinderen met een beperking thuis zitten bij gebrek aan dagbehandeling en scholing. Daarom is de werkgroep Wageningen Inclusief opgericht. Het doel van de werkgroep is om waar nodig en waar mogelijk verbeteringen in de stad aan te brengen.

Zij wil inwoners, maar ook werkgevers, verenigingen, middenstanders en anderen oproepen om mee te denken en mee te doen. Een heel aantal doet dit al, maar Wageningen Inclusief zoekt nog meer Wageningers. Aanmelden kan op www.wageningeninclusief.nl. Ook kan men op de website ervaringen (positieve en negatieve) doorgeven ten aanzien van het meedoen in de stad Wageningen.

Meer berichten