Fysiotherapie Marc Kuster voortaan Recover Fysiotherapie

30 maart 2022 om 20:45 Sport Deel je nieuws

Al 15 jaar lang werkt Marc Kuster met veel plezier in zijn solo praktijk aan de Plataanlaan 1 te Wageningen. Binnen het sportcentrum MyLife waar de praktijk gevestigd is zijn er mogelijkheden ontstaan waardoor er is gekozen om de praktijk uit te gaan breiden. De naam Marc Kuster Fysiotherapie dekt dan niet meer de lading. 

Samen met studiegenoot Casper Freriks zullen wij voortaan iedereen die hulp nodig heeft bij zowel preventie als herstel van fysieke klachten ontvangen bij Recover Fysiotherapie. Je hoeft geen lid te zijn van MyLife om behandeld te kunnen worden.

Marc heeft de laatste jaren ervaren dat samenwerken om de inwoners van Wageningen fit te houden veel positieve energie geeft, en aangezien Casper al enige tijd de wens heeft om een praktijk op te bouwen was dit het moment waarop onze fietspaden elkaar konden kruizen. 

We zijn er van overtuigd dat een groot deel van de mensen in Wageningen die met klachten rondlopen nog niet de behandeling hebben gehad die ze nodig hebben. Veel fysio’s focussen zich voornamelijk op de symptomen. Met onze frisse kijk op het bewegend functioneren zullen wij proberen inzicht te geven in de patronen die klachten doen ontstaan of in stand kunnen houden. Niemand krijgt namelijk zomaar klachten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons per telefoon +31658012757. 

advertentie
advertentie