gratis plantenstekken
gratis plantenstekken Jopie de Boer

planten- en stekkenbeurs van groei en bloei

31 maart 2022 om 23:20 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 9 april houdt KMTP/Groei&Bloei Wageningen en omstreken weer de traditionele halfjaarlijkse planten- en stekkenbeurs in het Arboretum Belmonte aan de Generaal Foulkesweg 94 A te Wageningen van 9.00 tot 10.30 uur. 

Maak grijs weer groen 

Vanaf 9.00 uur ben je welkom met je planten, stekken, bollen, knollen en zaden, voor binnen en buiten. Het liefst voorzien met de plantennaam en bloeitijd. Ook ‘groenboeken’ en gebruikt, goed gereedschap kunt u meebrengen. Zo kan je een ander weer blij maken met je teveel aan planten en kan je selecteren wat je leuk vindt ter aanvulling van je tuin, balkon of huiskamer. Ook als je een tuin of terras hebt met veel stenen en grind, kom dan gerust kijken. Potplanten voor op het terras worden soms ook aangeboden. Maak grijs weer groen! 

Kennismaking 

Om 9.30 uur opent de voorzitter de beurs en begint het ‘ruilen’ van de planten. En wees er snel bij want op = op. Zo kan je op een leuke wijze aan andere planten en zaden komen en de stekjes voor je tuin bij elkaar zoeken. 

Ook voor niet-leden is deze plantenbeurs gratis, en ook als je zelf geen planten kunt inbrengen, ben je van harte welkom om iets uit te zoeken. Daarna kan je nog even bijpraten in het Koetshuis met een gratis kopje koffie en kan je kennis maken met de vereniging Groei&Bloei en haar andere activiteiten.  

Meer info: www.wageningen.groei.nl  

advertentie
advertentie