Motoren op veerpont Lexkesveer
Motoren op veerpont Lexkesveer Frans Steenhuis

lentemotortoertocht de rijnroute

14 april 2022 om 15:38 Sport Deel je nieuws

Op zondag 24 april houdt de Wageningse Motorclub De Rijnridders voor de 46e keer de Rijnroute, een jaarlijkse motortoertocht van ongeveer 200 km. De start is van 08.30 tot 11.00 uur in Hotel Restaurant Nol in ‘t Bosch, Hartenseweg 60, Wageningen. De route is dit jaar 200 km en gaat over de Veluwe, de Achterhoek en door de Betuwe terug. Het inschrijfgeld is dit jaar gratis omdat de Wageningse Motorclub 50 jaar bestaat. Je krijgt de route en een kop koffie bij de start.
De route is beschikbaar in GPX-formaat (Garmin en nieuwere TomTom) en ITN-formaat (oudere TomTom) en zodoende beschikbaar voor de meest gangbare navigatie­systemen. Wil je de route vooraf hebben stuur dan een email naar info@rijnridders.nl. Neem anders de juiste kabeltjes mee om de route ter plekke te kunnen laden. Meer informatie op www.rijnridders.nl/rijnroute.

De motorclub De Rijnridders bestaat dit jaar 50 jaar en heeft zo’n 60 leden. Behalve met toeren houdt de vereniging zich ook bezig met motortrial, een behendigheidssport, waarbij snelheid ondergeschikt is. Er is ook veel kennis over de diverse navigatiesystemen en de club houdt regelmatig een instructie-avond. Diverse leden doen zelf onderhoud aan hun motor of knappen klassieke motoren op. Natuurlijk is de club ook een bron van gezelligheid met Toerweekenden, een BBQ, een Jaarfeest en een Nieuwjaarsreceptie. In dit lustrumjaar gaan we ook op motorvakantie in september naar het Schwarzwald. Op de eerste vrijdag van de maand kun je ons vinden vanaf 21.00u in JoJo’s Café in de Bevrijdingsstraat. Meer informatie op onze website www.rijnridders.nl of stuur een email naar info@rijnridders.nl. Het lidmaatschapsgeld bedraagt slechts 20,- per jaar.

advertentie
advertentie