Nordic walking les in ons mooie bos.
Nordic walking les in ons mooie bos. Eigen foto

Nordic walking lessen

19 april 2022 om 16:37 Lokaal Deel je nieuws

Op maandagavond 2 mei a.s. kunt u van 19.30-20.45 uur meedoen aan een kennismakingsles nordic walking. Deze les is bedoeld om nordic walking een keer uit te proberen en zo te ontdekken of deze gezonde buitensport iets voor u is. Nordic walking is namelijk geen sjokken met stokken, maar een sportieve manier van wandelen met speciale nordic walking wandelpoles.

Wilt u deze zomer met nordic walking stokken op pad? Dan kunt u ook een beginnerscursus volgen om het nordic walken onder de knie te krijgen. In vijf lessen leert u op verschillende locaties in de omgeving stap voor stap de juiste nordic walking techniek aan. Deze beginnerscursus is van 2 t/m 30 juni op donderdagavond van 19.30-20.45 uur.

Startpunt van de kennismakingsles op maandag 2 mei is de parkeerplaats bij de Boerderij/Koffiekamer op Hoekelum in Bennekom. De beginnerscursus op donderdag 2 juni start op de parkeerplaats van Fletcher Hotel De Wageningsche Berg in Wageningen.

De lessen worden gegeven door gediplomeerd nordic walking juf Sarina van den Berg. Maximaal 6 deelnemers per groep. Stokken zijn beschikbaar. Kijk voor meer info op www.nordicwalkingjuf.nl/lessen. U kunt zich aanmelden via een e-mail aan info@nordicwalkingjuf.nl of bel 0620655299.

advertentie
advertentie