Foto:

Wageninger Gerrit Wichards uitgeroepen tot Erebestuurslid van ENKA Mannenkoor

REGIO - De algemene vergadering van het ENKA Mannenkoor heeft unaniem besloten Gerrit Wichards te eren voor zijn tomeloze inzet voor het koor. Hij heeft bij het koor onder andere de functie van penningmeester twintig jaar bekleed. Maar daarnaast was hij een gezicht bepalend lid als stuwende kracht in tal van commissies. Zoals medeorganisator in de reiscommissie. De koorreizen in binnen- en buitenland. Maar ook organisator van de jaarlijkse fruitpluk door de koorleden in Dodewaard.

Een altijd vrolijke en oplossingsgerichte bestuurder, een goede communicator met een duidelijke eigen mening maar wel een teamspeler die er altijd helemaal voor gaat. Dat hij heel veel respect geniet onder de koorleden spreekt dan ook voor zich. Na zijn meer dan verdiende koninklijke onderscheiding vorig jaar is dit dan ook een welgemeende waardering door het koor voor zijn inzet, zowel in het verleden, nu en naar we hopen nog vele jaren in de toekomst.

Het ENKA Mannenkoor is een algemeen mannenkoor met leden uit onder meer Ede, Wageningen, Bennekom en Lunteren. Overigens zonder politieke of religieuze binding. Repetities zijn wekelijks op donderdag van 19.45 tot 22.00 uur in Ons Huis aan de Hovystraat 2 in Ede (ingang achter de Taborkerk bij de spoorwegovergang Larixlaan-Prinsesselaan).
Naast de repetities wordt ieder koorlid muzikaal ondersteund. Hierdoor is het ook voor beginners mogelijk het repertoire snel mee te zingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden