poster commissieavond
poster commissieavond Rinske de Vries

Zet je in voor de lokale LHBTQ+ gemeenschap bij SHOUT

23 april 2022 om 11:49 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 28 april organiseert de lokale LHBTQ+ belangen- en gezelligheidsvereniging SHOUT een commissieavond in theater De Wilde Wereld waarbij je kennis kunt maken met alle verschillende activiteiten die SHOUT organiseert en de commissies die dat mogelijk maken. Ontdek hoe jij je in kunt zetten voor de queergemeenschap van Wageningen.

Bij SHOUT zijn alle reguliere activiteiten weer van start gegaan. Op onze feesten, roze cafés en ledenavonden kunnen LHBTQ+ Wageningers elkaar weer ontmoeten. Ook onze voorlichters staan weer voor de klas met seksuele en genderdiversiteitslessen en onze gespreksgroepen zijn weer live in plaats van via zoom. SHOUT draait volledig op de inzet van vrijwilligers/actieve leden. Alle commissies zitten te springen om meer mensen om de activiteiten mogelijk te maken.

Daarom zetten we op donderdag 28 april van 20:00 tot 23:00 alle commissies in het zonnetje tijdens de SHOUT commissieavond. In de theaterzaal vindt je een commissiemarkt waar alle vrijwilligers meer vertellen over het werk van hun commissie.

Er zullen ook vier workshops gegeven worden. Je kunt leren een biertje te tappen, hoe je een poster ontwerpt, een voorlichting workshop volgen en een decoratie ontdekkingstocht ondernemen op onze opslagzolder. Dansen in de mini-disco is ook nog een mogelijkheid net als een drankje drinken in de café hoek.

Kom dus langs om te ontdekken wat SHOUT allemaal doet en te zien welke commissie bij jou past.

Iedereen is welkom om kennis met ons te komen maken, of je nu al lid bent of niet. Kijk voor meer informatie over het programma en de workshops op shoutwageningen.nl

poster commissieavond
poster commissieavond
poster commissieavond
advertentie
advertentie