Een maand gratis meetrainen met de karate groep

25 april 2022 om 20:04 Overig

Karate 

WAGENINGEN - In de maand mei van dit jaar mogen jongens en meisjes van 8 tot en met 17 jaar een maand lang gratis meetrainen met de karate lessen van Trainingscentrum KenKon.

KenKon heeft een lange geschiedenis als school voor vechtkunst. Meditatie, yoga en andere disciplines. Voor wat karate betreft is dat van jong tot oud. De jongste karateka is 8 jaar, de oudste 74. 

Tijdens de coronapandemie was het voor de jeugdige deelnemers best moeilijk om aan de gang te blijven. De volwassenen hadden vaak genoeg zelfdiscipline en konden ook goed schakelen tussen binnen, buiten en online. Voor kinderen was dat meestal wat moeilijker. Jammer natuurlijk, want behalve dat karate leuk is, is het ook buitengewoon gezond voor lichaam en geest en die hadden nu juist wat extra’s nodig in afgelopen twee jaar. 

Nu begint alles gelukkig weer op gang te komen en zijn er inmiddels al weer jeugd karate examens geweest, waarna iedereen met een nieuwe graad naar huis kon gaan om uit te rusten. Om de huidige jeugd karateka een handje te helpen met het vinden van nieuwe trainingsmaatjes wordt in mei een gratis proefmaand aangeboden.

Deze lessen zijn op de volgende dagen en tijdstippen: maandag om 16.30 uur (8-11 jaar), woensdag om 15.30 uur (8-11 jaar), woensdag om 16.45 uur (12-17 jaar), vrijdag om 17.00 uur (11-13 jaar) en op vrijdag om 18.15 uur (14-17 jaar). Voor de maand mei heb je geen echt karatepak nodig, je mag gewoon in sportkleren meetrainen. Kijk voor meer informatie op www.kenkon.org.

advertentie
advertentie