Vernieuwend oud-Wageningen in Goed Gesprek onder de Linden

2 mei 2022 om 18:41 Overig

Goed Gesprek onder de Linden 

WAGENINGEN Hans Hooft, Frits Huibers, Robert Frijlink, Jan Douwe van der Ploeg en Vrienden van Straks zijn op woensdag 11 mei te gast in Goed Gesprek onder de Linden.

Hans Hooft zal het gesprek aangaan over zijn eerste 2,5 jaar als exploitant van Hotel de Wereld aan het 5-mei plein, dat zich zienderogen weet te ontworstelen aan de coronacrisis en dat binnenkort een ‘Nieuwe Aula’, dan wel een ‘vrijheidskwartier’ naast zich krijgt. 

Oud-wethouder Frits Huibers is locatiemanager van de schitterend gerestaureerde Grote Kerk op de Markt en is al veel langer voorzitter van de Vereniging Oud-Wageningen. Een vereniging die net een prachtig boek uitbracht over de Westberg en inmiddels ook een groot project op stapel heeft staan dat het Wageningse dialect van de vergetelheid moet redden. 

Robert Frijlink was tot voor kort uitbater van ijzerwarenhandel Gij in de Bergstraat en is al jaren centrummanager. Binnen de oude vestingstad treedt hij op als verbinder van de zakelijke belangen van met name de Wageningse ondernemers en als spreekbuis van ondernemers naar de gemeente.

Genoeg onderwerpen dus om aan te snijden! Voor het muzikaal intermezzo tekende de regionale top-band Vrienden van Straks en oud-hoogleraar Jan Douwe van der Ploeg zal als columnist van dienst ongetwijfeld hete hangijzers aansnijden. Gastheren zijn Jelle de Gruyter, Eric Wijnacker, Wim Huijser en Leo Klep. De avond begint om 20.30 uur in Café Onder de Linden aan de Haagsteeg 16. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie