Herfst in het bos voor peuters en kleuters

WAGENINGEN - Eind september begint bij Peuters in het Wild de herfst met activiteiten voor peuters en kleuters en (groot)ouders. Peuters zijn welkom op donderdagmorgen, peuters en kleuters op zaterdagmorgen. Donderdag 26 september start een serie van vier ochtenden Peuters in het Wild. De ochtenden zijn van 09.30 tot 11.00 uur in het bos bij Wageningen.

Er is van alles te ontdekken en te verzamelen voor peuters. Op zaterdag 5 oktober start een jaarrondje voor peuters en kleuters. Verspreid over het jaar een ochtend de natuur in om te ontdekken wat het jaargetijde biedt. In oktober zal de natuur veel vruchten laten zien. De totale serie bestaat uit zeven ochtenden van 09.30 tot 11.00 uur in de omgeving van Wageningen.

Bij Peuters en Kleuters in het Wild gaat het om samen door kinderogen het bos ontdekken en andere kinderen en hun ouders ontmoeten. Elke ochtend heeft een thema. Er wordt gestart met een verhaal. Daarna worden er activiteiten gedaan die passen bij het thema.

Intekenen voor de hele serie is aan te bevelen. Kinderen raken dan vertrouwd en gaan zich vrijer bewegen. Zolang er plaats is, is losse deelname mogelijk. De kosten bedragen 7,50 euro per kind, per morgen. Dit is inclusief thee en fruit. Bij inschrijven voor meerdere keren geldt er korting. Een bijdrage uit het 'Ik doe mee fonds' en korting met de Wageningenpas zijn mogelijk.

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.spelonk-natuurbeleven.nl/peuters-in-het-wild.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden