Wijnand Steemers.
Wijnand Steemers. (Foto: )

Nieuw seizoen Cultureel Café van start in Loburg

WAGENINGEN - Op donderdag 3 oktober is er weer een Cultureel Café, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het programma begint om 20.30 uur en de toegang is gratis. De avond wordt geopend door een fris gitaar duo dat houdt van gipsy en mainstream jazz. Marijn van Doorn (zang en gitaar) en Joshua Snell (gitaar) zullen het erop wagen met hun primeur OrangePeel.

Vervolgens is het de beurt aan Janse Heijn. Hij is al sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig met goochelen en is sinds vijf jaar beroeps goochelaar. Hierna staan Margot en Julia op het podium. Zij vormen het Long String Duo met een gevarieerd klassiek en soms een beetje jazzy repertoire.

Een optreden van stadsdichter Ivanka de Ruijter staat zoals gewoonlijk op het programma. Echter nu in een bijzondere vorm: samen met Wijnand Steemers. Wijnand is dichter, schilder, uitgever en antiquaar en hij viert het 40-jarig jubileum van Leida Torck. De avond wordt afgesloten door een band, een oude bekende: de Chestnut Band. Opgericht in 1994 als studenten bluesband en hun repertoire bestaat voor het grootste deel uit bekende covers van Blues, Soul en Rock 'n Roll. Het volgende Cultureel Café is op donderdag 7 november, in Café Loburg (hoek Heerenstraat/Molenstraat) in Wageningen.
www.cultureelcafé.eu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden