Foto:

Jazzconcert Jeff Neve en Teus Nobel op de Campus

WAGENINGEN - Op donderdag 3 oktober vanaf 20.30 uur geven Belgische pianovirtuoos Jef Neve en trompet-talent Teus Nobel samen een concert in Impulse (gebouw 115 aan de Stippeneng 2) op Wageningen Campus.

Jef Neve is een veelzijdig pianist die grote bekendheid geniet in België. Hij speelt zowel op pop-, jazz- als klassieke podia. En hij is componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums. Bij het maken van zijn laatste album Spirit Control, deed hij voor het eerst een beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. Dat bleek erg goed uit te pakken. Bij de opnames bleek de samenwerking zo stimulerend, dat al snel werd besloten dat Teus mee zou gaan tijdens de tournee rondom het album. En nadat ze een keer in kleine setting samen hadden gespeeld, werd het plan opgevat om dat ook op andere podia te gaan doen.

Het wordt een concert met een mix van eigen composities en bestaande standards. Twee muzikanten die elkaar op het podium naadloos aanvoelen en elkaar tot grote muzikale hoogte op te stuwen. Wie van de magie van live-muziek houdt, moet zeker komen kijken en luisteren. Kaarten (20 euro of 10 euro voor studenten/scholieren) zijn verkrijgbaar op www.jazzinwageningen.nl of aan de deur.

Meer berichten