Opvoedcafés in het Startpunt

WAGENINGEN - Opvoeders/ouders kunnen elkaar op dinsdag 8 oktober en op vrijdag 11 oktober op informele wijze ontmoeten in de Opvoedcafés in het Startpunt. Hier kunnen ervaringen over opvoeden worden uitgewisseld. Bijvoorbeeld over hoe leuk opvoeden is, maar ook hoe lastig het soms kan zijn.

De Opvoedcafés zijn een initiatief van organisaties Kind aan Huis van Solidez, Buurtgezinnen, de Voorleesexpres en de Inloop Jeugd en Gezin van het Startpunt. Medewerkers van deze organisaties zijn aanwezig om eventueel informatie te geven over lichte opvoedondersteuning. Voor kinderen is er volop mogelijkheid om te spelen en te tekenen. Ook is er een vrijwilliger aanwezig om de kinderen voor te lezen.

De Opvoedcafés zijn op dinsdag 8 oktober van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag 11 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in het Startpunt aan de Rooseveltweg 408a in Wageningen. Meer informatie is te vinden op www.startpuntwageningen.nl.

In heel Nederland kan men tijdens deze week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. De week is van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober. Kijk voor meer informatie over deze week op www.weekvandeopvoeding.nl.

Meer berichten