Workshop ‘Meer balans, minder stress’

9 mei 2022 om 20:41 Overig

Workshop ‘Meer balans, minder stress’

WAGENINGEN Op dinsdag 31 mei van 19.30 tot 21.30 uur verzorgt Startpunt Wageningen een gratis workshop ‘Meer balans en minder stress’. Tijdens deze workshop krijgt u informatie en tips over hoe u beter kunt omgaan met stress.

Veel mensen hebben in deze tijd last van stress en verlangen naar meer balans in hun leven. Stress kan veel verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door veel drukte op het werk. Door lang te zorgen voor een familielid, in combinatie met werk of een druk gezin. Of de druk van een studie. Dit alles kan ervoor zorgen dat de energiebalans verstoord raakt.

Tijdens de workshop leert u wat gezonde en ongezonde stress is. Wat de gevolgen zijn van ongezonde stress. Hoe u prioriteiten stelt en hoe u kunt omgaan met verwachtingen van anderen. Er is aandacht voor de energiebalans en een goede verhouding tussen draagkracht en draaglast.

De workshop vindt plaats in het Startpunt aan de Rooseveltweg 408A in Wageningen. Aanmelden kan via www.wageningen.nl/meerbalansminderstress.

advertentie
advertentie