Schoolkorfbaltoernooi

WAGENINGEN - Woensdag 18 september beleefde Sportcomplex Het Binnenveld opnieuw een primeur. Dit keer was het schoolkorfbaltoernooi voor het eerst op de buitenvelden aan de Marijkeweg. De vier kunstgrasvelden waren omgetoverd in een arena bestaande uit vijftien kleine velden, waar de veertig teams van acht Wageningse basisscholen streden om de sportieve eer. Dit leverde een gezellige drukte op, waarbij het weer ook nog eens fantastisch meewerkte.

Na de voorronden in de poules volgden de ronden richting de finales. Bij groep 3/4 was het de Margrietschool dat als winnaar uit de bus kwam in het finaleduel tegen de Johan Frisoschool. De Piekschool was bij groep 5/6 de winnaar van de finale die gespeeld werd tegen de Margrietschool. De jongens en meiden van de Nijenoord wisten in de finale te winnen van de Piekschool, de winnaar van de afgelopen jaren. Na afloop ontvingen de winnaars een grote beker en poseerden natuurlijk voor de fotograaf. 
Voor kinderen die na het toernooi geïnteresseerd zijn in korfballen bij KV Wageningen, organiseren we schiet-maar-raak trainingen op vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur op Het Binnenveld.

Meer info: www.kvwageningen.nl/schiet-maar-raak-trainingen-kennismaken-met-korfbal-vanaf-vrijdag-20-september.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden