Op zaterdag 18 juni kunt u in de Bevrijdingskerk genieten van liederen uit de hele wereld tijdens het jubileumconcert van Volkooren
Op zaterdag 18 juni kunt u in de Bevrijdingskerk genieten van liederen uit de hele wereld tijdens het jubileumconcert van Volkooren Volkooren

Feestelijk optreden Volkooren op zaterdag 18 juni

12 juni 2022 om 16:31 Evenementen

Un poquito cantas! Le-Lo-La-Le-Lo-La! Het Wagenings Volkooren heeft alle reden om te zingen! Het koor had vanwege het 30 jarig bestaan een concert in november 2021 gepland. Eindelijk kan dat nu doorgaan! Op zaterdag 18 juni geeft het koor een gevarieerd, vrolijk en kleurrijk concert. 

Op het programma staan liederen vanuit de volksculturen uit de hele wereld; uit Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Spanje, Portugal, Engeland, Zweden, Finland, Italië, Kroatië, Macedonië, Roemenië, Oekraïne, Georgië en Zuid-Afrika.

Wagenings Volkooren bestaat uit 40 leden, mannen en vrouwen, en men zingt a capella. Gerard Schoren is sinds 2005 de vaste dirigent. Onder zijn leiding vertolken de zangers veelal traditionele liedjes in de oorspronkelijke talen. Samen maken ze er een toegankelijk, veelzijdig en aanstekelijk geheel van.

Op zaterdagmiddag 18 juni kunt u hiervan genieten. Dan geeft Volkooren wwn feestelijke concert in de Bevrijdingskerk aan de Ritzema Bosweg in Wageningen. 

De inloop is vanaf 14:30 uur met accordeonmuziek van Marco Dufour. Het concert begint om 15:00 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje met muziek van Abim. 

Kaarten zijn te bestellen op www.volkooren.nl. De prijs is € 7,50 en kinderen t/m 12 jaar betalen € 1,00.

Zing mee met Volkooren! Onze mannen zoeken versterking voor hun stemgroepen. Altijd al in een gezellig koor willen zingen? Zangervaring is niet vereist, enkel je enthousiaste inzet om samen muziek te maken. Meld je aan via de website www.volkooren.nl. De repetities zijn op maandag vanaf 20:00 uur in Vilente Pieter Pauw aan de Costerweg 75 in Wageningen.

advertentie
advertentie