Organisatoren Belly & Baby Beurs
Organisatoren Belly & Baby Beurs LYNN Vriesen Fotografie

De leukste beurs van Gelderland voor je zwangerschap en baby

3 juni 2022 om 14:28 Lokaal Deel je nieuws

Belly en Baby Beurs in Arnhem

Zaterdag 11 juni van 9.30 tot 17.00 uur

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt in De Buitenplaats in Arnhem (Schuytgraaf) de Belly en Baby Beurs plaats. Op deze beurs vind je verschillende bedrijven die hun producten en diensten aanbieden voor je zwangerschap en baby.

Organisatoren Linda Vriesen en Elly klein Brink kunnen niet wachten. Linda, die ook werkzaam is als zwangerschapsfotograaf: “We zijn ontzettend blij dat de beurs dit jaar door kan gaan en hopen dan ook veel zwangeren en net bevallen mama’s en papa’s te mogen ontvangen. Ook oma’s (to be) zijn van harte welkom om gezellig een dagje met hun dochter te komen shoppen.” 
 

Elly, die o.a. babykleding aanbiedt, vervolgt: “Online winkelen is makkelijk, maar het nadeel is dat je de producten niet daadwerkelijk kan zien, voelen en ervaren en op de beurs kan dat wel. Er staan ruim 30 standhouders met allerlei leuke producten en diensten voor je zwangerschap en baby. En dat is ook weer handig, want je vindt alles op 1 plek, de locatie is prachtig, dichtbij parkeren en ook nog eens gratis toegang.”

Een kleine greep uit het aanbod dat er te vinden is: babykleding en -accessoires, wiegen, bevallingsbaden, fotografen, 3d buikbeeldjes, geboortekaartjes, draagconsulenten, babyconsulenten, verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties, voetreflexologen, slaapspecialisten, babykamer accessoires, babyspa en nog veel meer.

De eerste 100 bezoekers ontvangen een goed gevulde goodiebag.

Alle informatie en de standhouders vind je op www.bellybabybeurs.nl

Locatie: Siza De Buitenplaats, Marasingel 19, 6846 DX Arnhem, telefoon (06) 1649917

advertentie
advertentie