U ontmoet lokale producenten op de Zomermarkt van StreekWaar
U ontmoet lokale producenten op de Zomermarkt van StreekWaar Janneke Bruil

Zomermarkt van StreekWaar op 18 juni

13 juni 2022 om 16:47 Lokaal Deel je nieuws

Tijd om de zomer te vieren! Op zaterdag 18 juni 2022 wordt de zaterdagse Streekmarkt op het Salverdaplein nog groter en gezelliger. Van 9 tot 17 uur is er een Zomermarkt met live muziek, extra veel live cooking en lokale kunst. Ook kunt u boeren en andere voedselmakers uit de regio ontmoeten.

De zomer is het seizoen van overvloed. De Streekmarkt staat bomvol met verse lokale groente en fruit, en er is van alles om van te genieten: lekkere lokaal gebrouwen biertjes en lamskoteletten of vegan alternatieven voor de BBQ met lokale hot sauce erbij. Kombucha, sap en cider met geiten-, schapen- of koeienkaas, een vers broodje en wat walnoten voor een borrel. En alles wat u nodig heeft om verse salades te maken. Heeft u al de Gelderse gortrisotto geprobeerd?

Alle producten op de Streekmarktkraam zijn binnen een straal van 15 km rondom Wageningen geproduceerd, met respect voor de natuur, het milieu en de mensen.

Programma Zomermarkt:

Muziek: 12.30 uur: singer-songwriter Vincent van de band Driftwood, vroege Engelse en Amerikaanse folk. 14.30 uur: Anna’s Ex-neighbours, soft pop music

Live-cooking: Lamskoteletjes van de BBQ (Grebbeveld), Gelders Gort risotto, Gelders Gort salade (GraanGeluk), falafel van lupine en koffie met taart (Vreemde Streken), bakpao’s gevuld met oesterzwammen, tempeh of rundvlees (Sayuran)

Kunstkramen: Marten Mulder, Dagmar, Henk Ruitenbeek en Marleen’s schaapjes  

advertentie
advertentie