Raadsspreekuur bij supermarkt Hoogvliet

WAGENINGEN - Op zaterdag 12 oktober tussen 10.30 en 12.00 uur vindt voor de tweede keer een raadsinloopspreekuur plaats. Deze keer staan raadsleden bij supermarkt Hoogvliet. Om vragen te beantwoorden over Duivendaal, Costerweg, de Haven of andere zaken. Namens de raad zijn Erik-Jan Bijleveld, Mathilde Maijer, Moomin Ait-Imchi en Monique Heger aanwezig. Bij mooi weer staan zij onder de luifel bij de ingang van de Hoogvliet, bij slecht weer binnen.

De gemeenteraad van Wageningen brengt vijf maal per jaar een bezoek aan een Wageningse wijk. Inwoners kunnen met raadsleden over ieder gewenst onderwerp in gesprek gaan. Er zijn steeds vier raadsleden aanwezig bij het raadsspreekuur op een locatie die voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Zij ontvangen inwoners met koffie en thee en zijn herkenbaar aan de grote blauwe vlag met 'raadsspreekuur' erop.

Het allereerste spreekuur vond plaats op zaterdag 7 september bij De Oude Tol. Meer dan veertig inwoners kwamen langs om in gesprek te gaan met de aanwezige raadsleden.

Meer berichten