Workshop Visueel Tekst Opbouwen

WAGENINGEN - Op de dinsdagochtenden, uitgezonderd van de schoolvakanties, komt WerkWiel Wageningen in de kantine van sporthal de Vlinder aan de Hollandseweg 7 in Wageningen bijeen. WerkWiel Wageningen is speciaal voor werkzoekenden, zzp'ers en anderen zonder collega's. De ene week is er een workshop en de andere week een netwerkochtend. Kenmerkend aan deze ochtenden is dat ze inspiratie en nieuwe energie geven.

Op dinsdag 29 oktober van 09.30 tot 11.30 uur komt Annet Konijn van buroKOM bij WerkWiel Wageningen de workshop 'Visueel Tekst Opbouwen' geven. Met haar kenmerkende enthousiasme neemt ze de groep mee in het leren tekenen van iconen en de aanpak naar een heldere ordening van de eigen tekst. Een goede tekst kenmerkt zich door een heldere opbouw. Visueel werken kan hierbij helpen, omdat het zich uitermate goed leent om informatie te ordenen. Deelnemers mogen een eigen tekst meenemen om mee aan de slag te gaan.

Deelname is gratis. Een kop koffie of thee kost 1 euro. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.werkwiel.wordpress.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden