De grote sprong
De grote sprong victor rodriguez via unsplash

Lezing Ondernemen voorbij de chaos van de wereld

4 oktober 2022 om 10:00 Overig Deel je nieuws

Het is de ZZP-er en de MKB-er die het als ondernemer het meest te verduren heeft in deze tijden van COVID-pandemie, energiecrisis, torenhoge inflatie en de zeer snel veranderende en chaotische wereld. Iedereen die een beetje om zich heen kijkt voelt aan zijn water dat er grootse veranderingen op wereldniveau op stapel staan. We zitten in een tijd van een grote transitie bewegend naar een nieuwe wereld die vraagt om een compleet andere aanpak in alles, ook in het ondernemen.

Karin Witte en Guy Andreoli delen hun kennis en visie op deze transitie in de lezing: Ondernemen voorbij de chaos van de wereld die plaats vindt op 19 oktober in Renkum in het ondernemerscentrum de Broedplaats (start 19:30, kosten 15 euro, opgave per mail).

In deze lezing nemen zij jou mee op een reis startend in de donkere Middeleeuwen en laten zien hoe grote veranderingen op wereldniveau van alle tijden zijn. Hoe ging men toen om met de alles ontwrichtende wereldwijde pestpandemie? En wat voor een lering kunnen we daar uittrekken voor het hier en nu? Wat betekent dit voor de toekomst en wat zijn de ingrediënten voor het nieuwe ondernemen? M.a.w. hoe kun je jezelf als ondernemer en je bedrijf klaar maken voor de transitie en het ondernemen in de nieuwe wereld? 

Voor meer info of aanmelding :

www.intune-coaching.nl

info@intune-coaching.nl

Guy Andreoli (06-49948965)

advertentie
advertentie