Douwe Egberts koffie voor Voedselbank Neder-Veluwe

WAGENINGEN - In november en december wordt weer een grote Douwe Egberts waardepuntenactie gehouden. Douwe Egberts houdt deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten en nog 15 procent extra koffie van Douwe Egberts.

Voedselbank Neder-Veluwe doet weer mee aan deze succesvolle actie. Koffie is duur en zit nooit in het pakket. In 2017 en 2018 was de actie een groot succes bij de Voedselbank (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek). Het totaal aantal pakken koffie was eind 2018 bijna 3.000.

Het inleveren van DE-punten kan bij de bblthk en bij Albert Heijn Wageningen, zo mogelijk geteld in zakjes, in de grote DE-verzameldoos. Punten van de Perla koffie van Albert Heijn zijn ook welkom. De punten worden ingeleverd en het verkregen geld wordt overgemaakt naar de Voedselbank. Deze actie loopt tot en met 31 december 2019. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via actievoor@voedselbanknederveluwe.nl. Inleveren kan het hele jaar door, bij de Voedselbank aan de Industrieweg 22 in Wageningen. Dit kan op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend of in de brievenbus van de Voedselbank.

Meer berichten