Geen Muziek bij de Buren dit jaar

WAGENINGEN - De landelijke organisatie kan dit jaar in december geen Muziek Bij De Buren realiseren. Er zijn plannen om dat naar februari te verschuiven, maar dat past de Wageningse organisatie niet goed. De afgelopen drie jaar was het evenement een groot succes en om die reden wordt er gedacht over het organiseren van een nieuw huiskamerfestival.

Muziek bij de Buren hield huiskamerconcerten voor beginnende en ervaren muzikanten: een zondagmiddag met heel veel optredens in de beschikbaar gestelde huiskamers. In 2018 deden in Wageningen 44 huiskamers mee, waar in totaal 132 optredens plaatsvonden. Soms in grotere huiskamers met tientallen bezoekers, soms ook op studentenkamers die met enkele bezoekers al overvol zijn. Muzikanten, huiskamers en bezoekers waren elk jaar weer heel enthousiast.

De organisatie van de Wageningse editie van Muziek Bij De Buren wil graag een ander huiskamerfestival organiseren. Op een manier die bij Wageningen past en waar zoveel mogelijk muzikanten, huiskamers en bezoekers blij van worden. Meedenken of meehelpen bij zo'n Wagenings huiskamerfestival? Aanmelden kan via thuismuziek@thuiswageningen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden