Kinderkerstviering in Arboretumkerk

WAGENINGEN - Op Kerstavond op dinsdag 24 december om 17.00 uur vieren kinderen, volwassenen, gelovigen en twijfelaars met elkaar Kinderkerst in de Arboretumkerk. Samen met een wijze herder wordt door de kinderen het eeuwenoude kerstverhaal opnieuw verteld. Er is een kinderkoor dat verschillende bekende en bijzondere liedjes zingt. Als afsluiting is er chocolademelk met koekjes. Iedereen is welkom: vaders, moeders, opa's, oma's en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes die zin hebben. Kinderen mogen een eigen knuffel meenemen voor in de kerststal. Voor de allerkleinsten is er oppas. De viering duurt ongeveer een uur.

De Kerstavondviering in de Arboretumkerk is om 21.30 uur en staat in het teken van de herders uit de velden van Bethlehem. Traditiegetrouw zullen er mooie kerstliederen worden gezongen en zal er worden geëindigd in een kring van licht. Jeannette den Ouden, predikant van de Arboretumkerk, zal de viering leiden. Aansluitend is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van warme Glühwein.

De Arboretumkerk is een groeiende kring van mensen die samen vorm en inhoud willen geven aan verbondenheid, bezinning en bezieling. Kijk voor meer informatie op www.arboretumkerk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden