Foto:

Zents stelt 90-jarig jubileum uit

Wageningen/Renkum - Zents Mannenmode is jarig. De winkel met filialen in de Hoogstraat in Wageningen en de Dorpsstraat in Renkum viert exact vandaag de 90e verjaardag. Maar vieren is niet het juiste woord. Sinds twee weken ziet de wereld er anders uit. Daarom heeft het team van Zents besloten om de deuren voorlopig te sluiten.

De folders waren al gedrukt, de gebakjes waren al besteld. Zents Mannenmode zou het jubileum uitgebreid gaan vieren met mooie acties en leuke cadeautjes voor de klanten. Totdat de coronacrisis roet in het eten gooide. “Dat grote feest stellen we uit tot iedereen weer ongestoord kan winkelen” zeggen Rob en Mariëlle Zents. “Ondanks de richtlijnen van het RIVM dat de winkels open kunnen blijven, vinden wij het van belang om onze maatschappelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus. Wij zijn op het punt gekomen dat de voorzorgsmaatregelen waarmee we de laatste tijd gewerkt hebben niet meer voldoende zijn. Om de juiste service te kunnen bieden in onze winkels is het erg lastig anderhalve meter afstand te bewaren. Hierdoor kunnen wij voor de veiligheid en gezondheid van zowel klanten als onze medewerkers niet meer garanderen. Hopelijk kunnen wij onze klanten weer snel in goede gezondheid ontmoeten in een van onze winkels. Wij zijn erg dankbaar voor de steun die we de laatste dagen hebben ontvangen. Bovenal zijn we trots op onze medewerkers die er ook in deze moeilijke tijden voor ons zijn.”

Zents blijft wel bereikbaar via 0317-412014, mode@zents.nl en www.zents.nl voor vragen of het boeken van personal shoppen op afspraak.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden