Foto:

Koop Lokaal, da's lekker sociaal

WAGENINGEN - De Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) en de centrummanagers hebben een tijdelijke website ontwikkeld om te helpen in deze onzekere periode: www.bezoekwageningen.nl .

Met de slogan: 'Koop lokaal da's lekker sociaal' geven ze hier informatie aan klanten over welke winkels open zijn, waar je kunt afhalen en welke restaurants maaltijden bezorgen. Ook geven ze tips hoe je veilig kunt winkelen zonder anderen te besmetten.

''Ondernemers doen hun best om ook in deze omstandigheden te blijven ondernemen. Om hen te ondersteunen hebben we vorige week deze tijdelijke website gelanceerd”, zeggen centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink. “We zullen met zijn allen door deze crisis heen moeten komen. Uiteraard heerst er verslagenheid, maar het is mooi om de veerkracht en creativiteit van de ondernemers te zien. Veel horecaondernemers bezorgen de lekkerste gerechten tot aan de voordeur. Steun hen door een maaltijd te bestellen. Wij willen mensen daarnaast op het hart drukken om ook tijdens het bezoek aan de fysieke winkels de noodzakelijke anderhalve meter afstand te bewaren. Dit geeft soms een bijzonder onhandige 'dans', maar het is absolute noodzaak dat we deze regels van het RIVM in acht houden. Winkelen is nu even geen funshoppen, dat komt later weer aan bod.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden