Het team van Food of Cultures.
Het team van Food of Cultures. (Foto: )

Unieke jubileumactie Food of Cultures

"We wilden iets unieks doen met ons jubileum."

“Het was onvoorstelbaar te bedenken dat Food of Cultures binnen vijf jaar zoveel groei en vertrouwen heeft kunnen opbouwen. Dat wij bij thuisbezorgd vijf sterren zouden krijgen en het hartverwarmend is dat wij ontzettend mooie reacties van onze cateringen ontvangen. Daar word ik iedere keer gelukkig van”, aldus Mahan Eslami. “Onze capaciteit is zo gegroeid dat we op een dag op vier verschillende locaties voor 750 personen catering hebben verzorgd. Dit is te danken aan de geweldige samenwerking met heel veel passie en liefde voor de medemens.”

WAGENINGEN – Masood Eslami gelooft dat om een sociale onderneming te kunnen runnen, je een sociaal hart moet hebben om dit te kunnen uitstralen. “Dat wij zeer gewaardeerde collega’s inmiddels op basis van de integratieprojecten van de gemeente een vaste baan konden aanbieden, geeft ons enorme vreugde. Zo geven we op de juiste manier en op een juiste plek mensen een kans, zodat ze kunnen bloeien.”

“Onze visie is om deze koers voort te zetten. Daarom verheugen we ons meer om lieve collega’s met diversiteit in ons team te krijgen om nog meer te kunnen groeien. Mais Dashli inmiddels twee jaar werkzaam bij Food of Cultures: ‘Ik kwam hier alleen en ik had hier geen familie. Ik heb bij Food of Cultures mijn familie gevonden en ik voel me gelukkig.’ Rebecca William heeft een enorme groei meegemaakt. Zij voelt zich thuis en vind het fijn dat iedereen hier gelijk is.”

“Het mooiste van ons catering concept is dat we voor alle budgetten een oplossing hebben. Van een studentenvereniging met een beperkt budget tot een catering van een bedrijf of de catering voor een verjaardag of bruiloft.”

“Naar aanleiding van een toename aan catering opdrachten besloten wij begin van het jaar als cateringbedrijf verder te gaan. Helaas door de corona zijn al onze catering opdrachten geannuleerd. Om niet passief af te wachten op betere tijden, zijn wij gestart met een unieke maaltijdservice met maatschappelijke visie. Dankzij het succes van het Paasmenu waardoor we maaltijden aan de voedselbank hebben gedoneerd wilden we met ons jubileum iets unieks doen. Wij verheugen ons om met een verdubbeling van onze maaltijd donatie alle inwoners van het AZC aan de Bosrandweg een verse maaltijd aan te bieden.”

“We zijn ook groen bezig te investeren in duurzame kookapparatuur en gebruik te maken van een elektrische cargobike.”

“Ziba Nillian is blij dat we geweldige initiatieven in de stad kunnen sponsoren, onder andere Festival City of Cultures en de Syrische benefietavonden in de bblthk. Tevens leveren we vier avonden en drie middagen aan de WUR in het Forum gebouw. Een mooie groei van ons bedrijf gedurende de afgelopen vijf jaar geeft ons vertrouwen voor de toekomst. Hoe deze ook mogen zijn.”

www.foodofcultures.nl, info@foodofcultures.nl bel of whatsapp 06 16167016

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden