Afgelopen woensdag heeft Food of Cultures 91 maaltijden afgeleverd aan de Voedselbank Neder Veluwe.
Afgelopen woensdag heeft Food of Cultures 91 maaltijden afgeleverd aan de Voedselbank Neder Veluwe. (Foto: )

Verse maaltijden voor voedselbank

Food of Cultures begon vanaf het Paasweekend met een unieke maaltijdservice met maatschappelijke visie. Met dit nieuwe concept worden er bij iedere bestelling een of twee maaltijden gedoneerd aan twee geweldige goede doelen de Voedselbank en het Asielzoekerscentrum.

WAGENiNGEN - Het Paasmenu was een groot succes. Zo zijn er afgelopen woensdag 91 maaltijden afgeleverd aan de Voedselbank Neder Veluwe. De Voedselbank heeft het momenteel moeilijk. Wij zijn heel erg blij met onze maaltijddonaties. We zetten hiermee ook Food of Cultures in beweging zodat we ons personeel kunnen betalen en bewust de nodige energie oppakken om in moeilijke tijden iets positiefs neer te zetten.

“Met onze maaltijdservice leveren wij iedere dinsdag en vrijdag heerlijke wereldgerechten bij mensen thuis. Het idee is een doorlopende maaltijdservice met ondersteuning van goede doelen. De Wageningers hebben dit goed ontvangen. We waren prettig verrast door het succes, zodat wij binnen drie dagen 91 maaltijden konden doneren. Prachtig hoe de samenwerking binnen Wageningen verloopt!”, aldus Mahan Eslami.

Een uitstekende start om het volgende goede doel: AZC Bosrandweg met 260 bewoners blij te maken in de huidige moeilijke tijd. Omdat we ons vijf jarig jubileum nu niet kunnen vieren is het mooi dat we de tijdelijke gasten van de stad een verse maaltijd kunnen bezorgen. Daarom verdubbelen we onze donatie. Samen met onze klanten hopen we op deze manier 260 inwoners van het AZC te kunnen verrassen. Het bestuur en de vrijwilligers van zowel de Voedselbank en de locatiemanager van het AZC reageerden enthousiast.

“Bij onze Paasactie bestond het maaltijdpakket ‘Solidair’ uit vijf betalen en vier halen, waardoor de klant een maaltijd schenkt en Food of Cultures een tweede maaltijd. Nu verdubbelt Food of Cultures het aantal maaltijden zodat er drie mensen mee kunnen genieten bij deze Jubileum Actie.

“Mooi was bij onze eerste actiedagen de solidariteit onder de klanten. Onze actie inspireerde mensen om voor ouderen, familie of vrienden maaltijden te bestellen. Dit is mede mogelijk omdat onze maaltijden vers op dezelfde dag gemaakt, volgens HACCP terug gekoeld worden, waardoor de houdbaarheid in de koelkast 5 dagen is zonder conserveermiddelen.”

Bent u geïnteresseerd, bel of whatsapp naar 06 16167016 of mail naar info@foodofcultures.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden