Foto:

Maaltijddonaties aan het AZC

Mahan Eslami: "Samen maken we anderen blij.

Door een geslaagde jubileumactie van Food of Cultures zijn er op woensdag 29 april 260 maaltijden gedoneerd aan het AZC aan de Bosrandweg.

WAGENINGEN - Food of Cultures is begonnen met een unieke maaltijdservice met een maatschappelijke visie waarbij er bij iedere bestelling maaltijden worden gedoneerd aan het goede doel. Met Pasen zijn we gestart en ons eerste goede doel was de Voedselbank Neder Veluwe. Het resultaat was 91 maaltijddonaties. Daarna kozen we ervoor om voor ons 5-jarig jubileum uit te pakken door onze maaltijddonaties te verdubbelen om zo 260 maaltijddonaties te doen aan het AZC. En dat was een groot succes!

Door de enorme belangstelling van vele mensen hebben we zelfs meer dan 260 maaltijddonaties opgehaald. De eindstand kwam uit op 316 donaties. De resterende maaltijden worden opgeslagen als tegoed voor de volgende keer als het AZC weer het goede doel is. Burgemeester Geert van Rumund hielp met de voorbereiding voor de uitlevering. Hij dankte en feliciteerde de Familie Eslami van Food of Cultures voor de goede initiatieven gedurende deze 5 jaren en wenst hen nog vele mooie jaren toe.

Zodat Wageningen kan blijven genieten van lekker eten en ondersteuning van de mensen die het zo zeer nodig hebben. Petra Woudsma – de locatiemanager van het AZC – nam de 260 maaltijden onder grote dankzegging namens de bewoners in ontvangst afgelopen woensdag. Zij prees de goede samenwerking met het familiebedrijf.


In het kader van 4 en 5 mei is het volgende goede doel de vrijwilligers en betrokkenen van 4 mei en daarnaast ook de Voedselbank Neder Veluwe, uitgiftepunt: Renkum. Mahan Eslami vertelt: “Onze allereerste cateringopdracht, 5 jaar geleden was voor de vrijwilligers van het bevrijdingsfestival en het leek ons symbolisch mooi om hen een vrijheidsmaaltijd aan te bieden.”


“We hebben voor deze actie gekozen voor een nostalgisch menu met onze toppers van de afgelopen 5 jaar.” Onder andere ons spinaziegerecht met granaatappelsaus en walnoot die goed in de smaak viel bij onze klanten. Op dinsdagen en vrijdagen bezorgen we de maaltijden aan huis. Aangezien er vraag is voor andere dagen hebben we ook gekozen om op woensdag, donderdag en zaterdag een afhaalmogelijkheid te bieden tussen 17.00 – 18.00.
“We gaan door met deze maaltijdservice. Het is een win-win-win concept. Wij blijven als gezond bedrijf draaien in deze moeilijke tijd, terwijl de klant kan genieten van wereldgerechten. En samen maken we anderen blij.”

Voor meer informatie bel naar 0616167016.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden